Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@20:50:47 GMT

هر آنچه نیاز است از ۲۰۷ سقف شیشه‌ای بدانید

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۲۳۴۴۵

هر آنچه نیاز است از ۲۰۷ سقف شیشه‌ای بدانید

به گزارش اکوفارس، تیرماه پارسال بود که ایران خودرو خبر از تولید خودرویی جدید داد؛ خودرویی که تفاوت هایی با دیگر خودروها در طراحی دارد. پژو 207 پانوراما این خودرو متفاوت که از نظر ظراهی شبیه همان 207 است به جای سانروف به سقف شیشه ای مجهز شده و قرار بود در 2 نوع دنده ای و اتوماتیک ظاهر شود.

 این خودرو را در سال گذشته پیش فروش کرد و قرار بود از اول تیر امسال تحویل مشتریان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا خبرها حاکی از این است که تعدادی از این خودرو به مشتریان تحویل داده شده است. برخی این خودرو را متفاوت از دیگر تولیدی های این کارخانه می دانند اما ‌نمی‌توان پژو ۲۰۷ سقف پانوراما را یک خودرو جدید دانست چراکه تنها با یک تغییر آن هم در سقف خودرو در مقایسه با پژو ۲۰۷i همراه شده و در سایر بخش‌ها هیچ تغییری رخ نداده است.

در واقع پژو ۲۰۷ جدید، خود یک نمونه فیس لیفت شده از ۲۰۶ است که در فرانسه با نام ۲۰۶ پلاس عرضه شد و در ایران با چراغ‌های عقب جدید و با نام پژو ۲۰۷ عرضه شد. پژو ۲۰۷ سقف شیشه‌ای طراحی مشابه پژو ۲۰۷i دارد و سقف آن اکنون از نوع شیشه‌ای و پانوراماست که بیشتر سقف را پوشانده است.

در نمای جلو چراغ‌ها طراحی برجسته‌ای دارند و این برجستگی در چراغ‌های عقب هم دیده می‌شود. چراغ‌های عقب در مقایسه با مدل قبلی ۲۰۷ که تولید آن متوقف شده متفاوت است. به علاوه اینکه از رینگ‌های جدیدی در ۲۰۷ استفاده شد که به بهتر شدن طراحی ظاهری آن کمک می‌کند.

طراحی کابین پژو ۲۰۷ سقف شیشه‌ای تغییری نکرده و در مرکز داشبورد یک نمایشگر ۷ اینچی برای سیستم اطلاعات و سرگرمی دیده می‌شود. بیشتر بخش‌ها از پلاستیک تشکیل شده و روکش صندلی‌ها از پارچه است. سقف پژو ۲۰۷ پانوراما اکنون از جنس شیشه است و دید آسمان را در اختیار همه سرنشینان قرار می‌دهد. ایران خودرو پوشش کشویی را برای سقف در نظر گرفته که با بسته شدن، مانع از تابش نور آفتاب به داخل کابین می‌شود.

این خودرو به دلیل داشتن سقف شیشه ای بسیار مورد استقبال قرار گرفت و افراد زیادی در این پیش فروش شرکت کردند. از جمله مشخصات این خودرو می توان به موتور ۱.۶ لیتری TU۵ اشاره کرد. این پیشرانه ۱۰۵ اسب بخار را با گشتاور ۱۴۲ نیوتن متر تولید می‌کند و استاندارد آلایندگی یورو ۵ برای آن در نظر گرفته شده است.

جعبه دنده ۵ سرعته دستی و ۴ سرعته اتوماتیک وظیفه انتقال قدرت را به چرخ‌های جلوی ۲۰۷ i سقف شیشه‌ای دارند. ترمز‌های دیسکی جلو و عقب، رینگ آلومینیومی، دو کیسه هوا، چراغ روشنایی روز، فرمان کمکی برقی، تهویه اتوماتیک، نمایشگر لمسی، دوربین و سنسور پارک عقب، پخش DVD و USB و AUX، بلوتوث، کروز کنترل، شیشه‌ها و آینه‌های برقی، سقف شیشه‌ای ثابت با سایه بان دستی و… از جمله امکانات این خودروی ارتقا یافته است.

سازه سقف شیشه‌ای پژو ۲۰۷ i بر اساس اصول پلتفرم PF۱ و خودروهایی، چون پژو ۲۰۸ طراحی شده است و توانسته تا استاندارد این بخش را مطابق به ECE و ای-مارک به دست آورد.

همچنین در بخش سازه پژو ۲۰۷ i پانورامیک شاهد هستیم که اتصالات مقاومتی سقف، قالب شیشه جلو، سیم کشی سقف و آنتن، عایق‌ها و… نسبت به نمونه معمولی تغییر کرده است. در بخش ایمنی، کیفیت و دوام شیشه سقف این خودرو شاهد هستیم که مجوز ECE و ای-مارک هم به صورت مجزا برای این قطعه دریافت شده است.

معایب پژو ۲۰۷ پانوراما  چیست؟

پژو ۲۰۷ در کنار مزایا، از معایبی نیز برخوردار است که در ادامه به مهم‌ترین معایب پژو ۲۰۷ خواهیم پرداخت. اولین گزینه در فهرست معایب پژو ۲۰۷، گیربکس این خودرو است. پژو ۲۰۷ یه یک پیشرانه ۱.۶ لیتری ۴ سیلندر مجهز بوده و دارای توان خروجی ۱۰۵ اسب‌بخار قدرت و ۱۴۲ نیوتن‌متر گشتاور است که این نیرو را توسط یک گیربکس ۴ دنده اتومات یا ۵ دنده دستی به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند.

گرچه گیربکس دستی این خودرو از عملکرد خوبی برخوردار است، اما گیربکس اتومات پژو ۲۰۷ با نام AL۴ در مقایسه با جعبه‌دنده‌های خودرو‌های به‌روزتر، عملکرد ضعیف‌تر و کندتری دارد. یکی دیگر از معایب پژو ۲۰۷ محدودیت فضا برای سرنشینان است و فضایی که در اختیار راننده و سرنشینان قرار می‌دهد کم و نامناسب خواهد بود. درصورتی‌که راننده و سرنشین جلو حتی اندکی صندلی خود را به عقب حرکت دهند، فضای پا برای سرنشینان عقب بسیار کم و آزاردهنده می‌شود.

از معایب دیگر پژو ۲۰۷ می‌توان به صندلی‌های خشک این خودرو به‌خصوص در ردیف عقب اشاره کرد. متریال استفاده شده در ساخت این صندلی‌ها چندان مرغوب نبوده و پرواضح است که اصول ارگونومیک در ساخت آن‌ها نادیده گرفته شده و در سفر‌های طولانی‌مدت می‌تواند موجبات آزار سرنشینان را فراهم کند. گفتنی است که این خودرو حدودا در بازار آزاد به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می شود.

  مشخصات فنی  پژو ۲۰۷ پانوراما   ترمز سیستم ترمز ضد قفل (ABS و EBD و EBA) , ترمز جلو دیسکی با سیستم خنک شونده، ترمز عقب دیسکی توپر، کد کلاس ۶۰۰۰۴: ترمز عقب کاسه‌ای کیسه هوای ایمنی کیسه هوای راننده و سرنشین جلو فرمان هیدرولیکی، کلید‌های کنترل روی فرمان (MFC)، کدکلاس ۶۰۰۰۳ و ۶۰۰۰۶ و ۶۰۰۱۰:فرمان برقی سیستم تهویه اتوماتیک سیستم صوتی سیستم مالتی مدیا با صفحه نمایش ۷ اینچی لمسی، GPS، DVD، پورت USB، بلندگو در‌های جلو و عقب، تیوتر صوتی جلو، بلوتوث چراغها چراغ مه شکن جلو و عقب,قابلیت تنظیم ارتفاع نور چراغ جلو از داخل خودرو ، چراغ جدید عقب ، چراغ جلو مجهز به چراغ روز آینه‌ها آینه‌های جانبی برقی راهنما دار هم رنگ بدنه شیشه ها شیشه بالابر برقی در‌های جلو و عقب تزئینات تریم خاکستری تجهیزات ایمنی ایموبیلایزر، قفل مرکزی با ریموت، کمربند‌های ایمنی سرنشینان جلو ۳ نقطه‌ای با قابلیت تنظیم ارتفاع، کمربند سرنشینان عقب ۳ نقطه‌ای، صندلی عقب مجهز به ایزوفیکس، سنسور دنده عقب، دوربین دنده عقب رینگ و لاستیک 14 اینچ آلومینیومی، کد کلاس 60003و60004 و60005و60006و 60007 و 60011: 14 اینچ فولادی صندلی صندلی راننده و سرنشین با قابلیت تنظیم ۴ جهت بصورت دستی، پشت سری جلو وعقب قابل تنظیم سایر تجهیزات کد کلاس 60002 و60003 و60006 و 60007 و 60010 و 60011: کروز کنترل دارد ، کد کلاس 60005 و60004: کروز کنترل ندارد، کد کلاس 60004و60010 : سقف شیشه ای

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سقف شیشه ای جلو و عقب چراغ ها ۲۰۷ سقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۳۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید

نمایشگاه اینوتکس که بزرگترین رویداد نوآوری و فناوری کشور محسوب می‌شود، از امروز آغاز به کار خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اینوتکس یکی از مهمترین رویدادهای سال در حوزه نوآوری و فناوری کشور است که از سال ۱۳۹۰ با همت پارک فناوری پردیس نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری INOTEX با حضور شرکت‌های بین المللی برگزار می‌شود.

نمایشگاه اینوتکس راهی است برای این که فناوری‌های روز به صنایع بزرگ و متوسط معرفی شوند و از این طریق مشتریان محصولات فناورانه، به تولیدکنندگان آنها متصل شوند.

این رویداد به عنوان بزرگترین گردهمایی شرکت‌های دانش بنیان، نوپا و نوآور از سال ۱۳۹۰ تاکنون در حال برگزاری است و هم اکنون تبدیل به مهمترین رویداد نوآوری و فناوری کشور و البته منطقه جنوب غرب آسیا شده است.

با توجه به جایگاه نمایشگاه اینوتکس در حوزه فناوری و ارتباطات، حضور در آن به عنوان یک فرصت برای شناخت و دسترسی به آخرین تحولات و فناوری‌های جهانی در این حوزه محسوب می‌شود.

تاریخچه برگزاری اینوتکس

این رویداد که برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ برگزار شد، دو دوره با نام نمایشگاه بین المللی فناوری‌های پیشرفته بود و در سال ۲۰۱۴ به «نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX)» تغییر نام داد.

دوره اول فقط متخصصین روس حضور داشتند و دوره دوم با حضور ۷۲ شرکت روسی، بلاروسی و اوکراینی برگزار شد. دردوره سوم از هشت کشور از جمله کشور ما ایران حضور داشتند و استقبال بسیار زیادی از شرکت‌های ایرانی شد.

سال به سال به تعداد شرکت‌های فناور حاضر در این رویداد اضافه شد و در سال ۲۰۲۰ به دلیل شیوع کرونا تمام بخش‌های این رویداد به شکل مجازی برگزار شد.

در سال ۲۰۲۱ این رویداد باتوجه به موضوع کرونا علاوه بر مجازی به صورت حضوری در فضای باز و با نوآوری در غرفه‌سازی، برای اولین بار در ناحیه نوآوری پردیس برگزار شد.

در دوازدهمین دوره این نمایشگاه که سال گذشته برگزار شد، مشارکت ۴۵۰ غرفه‌دار و بازدید بیش از صد هزار مخاطب به صورت حضوری و آنلاین در بخش نمایشگاهی رکوردی جدید در ادوار برگزاری نمایشگاه اینوتکس رقم خورد.

اهداف برگزاری اینوتکس چیست؟

یکی از اهداف برگزاری این رویداد این است که از طریق ارتباط سرمایه‌گذاران داخلی و بین‌المللی با شرکت‌ها و استارتاپ‌ها سرمایه‌گذاری انجام شود.

همچنین بین فعالان زیست بوم نوآوری و فناوری گفتگو و شبکه سازی انجام شود.

به طور کلی می‌توان گفت توانمندسازی کارآفرینان از طریق ارائه موفقیت‌ها، تأمین منابع مالی، پیدا کردن مسیر مناسب جهت ورود به بازار و نیز برقراری ارتباط میان اجزای مختلف زیست‌بوم نوآوری و فناوری از جمله اهداف برگزاری این رویداد است.

در آستانه بزرگترین رویداد فناوری کشور؛ اینوتکس ۲۰۲۴

سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۴) روزهای ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس و در سه بخش نمایشگاهی، رویدادهای تجاری و ترویجی و رویدادهای آنلاین برگزار می‌شود.

در بخش نمایشگاهی، شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها، شتاب‌دهنده‌ها و مراکز رشد، منتورها و مشاوران، مخترعان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی حضور خواهند داشت.

به گفته معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس، ارتباط مستقیم با هزاران بازدیدکننده، کارآفرین و مسئولان دولتی، اطلاع از آخرین تحولات فناورانه و تغییرات نوآوری در منطقه و کشف فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری یا جذب سرمایه‌گذار از جمله فرصت‌ها و ظرفیت‌های این دوره نمایشگاه اینوتکس خواهد بود.

بنا بر اظهارات رئیس پارک فناوری پردیس، نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت «اقتصاد نوآوری» برگزار می‌شود.

وی همچنین با اشاره به سه گروه حاضر در سیزدهمین دوره اینوتکس عنوان کرد: گروه نخست شرکت‌های فناور، استارتاپی و نوپا و شرکت‌های صنعتی بزرگ هستند. گروه دوم سرمایه گذاران و گروه سوم نهادها و سازمان‌ها اعم از دولتی و حاکمیتی. در این دوره میزبان محصولات و خدمات شرکت‌ها، سازمان‌ها و نهادهای داخلی و خارجی هستیم.

گفتنی است صاحب امتیاز این نمایشگاه، پارک فناوری پردیس است و همچنین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری از حامیان و پشتیبان‌های دائمی نمایشگاه هستند.

کد خبر 751353

دیگر خبرها

  • قبل از خرید، مهمترین تفاوت نبشی پرسی و نبشی فابریک را بدانید!
  • جریمه خودرو‌هایی که شیشه دودی دارند چقدر است؟
  • فواید فوق‌العاده این ویتامین‌ها را بدانید
  • خودروهایی که شیشه دودی دارند، جریمه می‌شوند
  • از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید
  • علائم خاموش استرس را بدانید
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • کشف ۲۲ کیلوگرم شیشه در میناب
  • خلاقیت هنرمند سملقانی در کار با شیشه
  • هر آنچه باید درباره ویژگی My Week در Google Photos بدانید